Prémium Matcha Kawane, BIO 30g-os dobozban
Japán legfontosabb termesztési területén, a Shizuoka-ban található Kawane,
ahol tavasszal a Yabukita és az Okumidori fajták alapján a legfinomabb Tenchát állítják elő.
Három hét árnyékolás után a leveleket betakarítják, rövid ideig párolják, válogatják, majd szárítják.
Ellentétben például a Sencha-val vagy a Gyokuro-val, a Tencha nem hengerelt,
hogy a lehető legtöbb összetevő megmaradjon az őrlés során.
Ezt igazolja, amikor csodálatosan testes íz bontakozik ki a csészében,
enyhén fanyar jegyekkel, de keserűség nélkül.
Elkészítés :1-2 perc áztatási idő, 70° - 80°C vízhőmérséklet,
Adagolás : 2g / 200 ml
Kiszerelés : 30g fémdoboz
Származási hely : Japán
Bio gazdálkodásból : DE-ÖKO-003