Forró csokoládék
FORRÓ CSOKIK
Simón Coll
www.simoncall.com
Az 1840-es alapítás óta hat generáció járult hozzá a Simón Coll sikertörténetéhez. Az elmúlt közel 180 évben a Coll család tagjainak család csokoládé iránti szeretete volt a mozgatórugója a cég fejlődésének. Mindvégig hűek maradtak a gyökereikhez, és az alapító szenvedélyéhez, aki a történetet a Barcelona melletti Sant Sadurni d’Anoiában kezdte el.
A Simón Coll csokoládék különlegességét egyedi, összetéveszthetetlen ízviláguk adja, mely a kakaóbabtól a tábláig terjedő teljes termelési folyamatra jellemző szakértő kezek gondoskodásának, a saját receptúrának, a generációról generációra öröklődő hagyományőrzésnek és a közel két évszázados tapasztalatnak köszönhető. Nemcsak a kifinomult igényekkel rendelkező felnőttek igényeit igyekszenek maximálisan kielégíteni, hanem a gyerekeket megcélzó termékvonal ízkarakterisztikáját is az aprócska ínyencpalánták ízlésére szabták. Nem utolsósorban a teljes termékpaletta gluténmentes, így az arra érzékenyek is gond nélkül élvezhetik a csúcsminőséget és a rabul ejtő aromavilágot.
Nemcsak a szakértelmük a garancia
A Simón Coll elhivatott az innováció és a magas minőség iránt. Gyárukban ötvözik a tradicionális szakértelmet a legmodernebb termelési technológiákkal, annak érdekében hogy egyre gondosabban kimunkált, széles választékban elérhető és jövőbemutató termékportfoliót hozzanak létre. A cég BRC és ISO 9001 tanúsítványal is rendelkezik.
A csokoládé a szenvedélyük