CHOCO, egy csésze kávé ínyenc jegyekkel
A „CHOCO” név ennek a kávénak az ízprofiljára utal.
A csészében a csokoládé uralkodik, és mellette felfedehetjzük a karamell, a mogyoró és a mandula ínyenc jegyeit.
Cauca régió: az új kávézóna
A Cauca-felföld a gazdag vulkáni talajnak és az egész évben stabil klímának köszönhetően alkalmas kávékészítésre. A környező hegyek magas tengerszint feletti magassága és Ecuador földrajzi közelsége megvédi a kávét a Csendes-óceán nedvességétől és a déli passzátszelektől.
CHOCO kávénkat Kolumbia egyik vezető zöldkávé-exportőrétől szereztük be. Aki minőségi chartájával felhívja a termelők figyelmét a természeti erőforrások megőrzésére, méltányos díjazással részt vesz a kávétermesztők életminőségének javításában, valamint képzéseket biztosít az előállított kávék minőségének javítása érdekében.
Rendeljetek , LAMOCCA Columbia Choco friss pörkölést online tőlünk,hogy friss kávét fogyaszthassatok méltányos gazdálkodásból.