TABE BURKA
Az Uraga kávét az exportőr kistermelőktől gyűjti be. Ez a kávémosó és -szárító állomás Suke Waraqata városának közelében található, a Guji elnevezésben.A céget jelenleg a Tadesse Edema irányítja. Barkume ma nemzetközileg exportálja termelését, Európából Kínába, az Egyesült Államokból az Emirátusokba, akkor Gujinak ebben a régiójában gyökerezik a vállalat, amely az ágazatban gyökerezik és ősi.
Az itt kínált kávét olyan gazdálkodóktól gyűjtik, akik az állomástól 10-20 km-es körzetben lévő földeken dolgoznak. A kávét gyümölcsösök alatt állítják elő, olyan polikultúrás rendszerekben, amelyek lehetővé teszik a gazdálkodók számára, hogy parcelláikon élelmiszernövényeket és kávéfákat keverjenek.
Az Uraga körzet határos Odo Shakisso és Hambela körzetével, amelyek mindhárom Guji elnevezésű kávéjuk minőségéről híres. Uragában valószínűleg még régebbi a kávétermesztés, mint ebben a másik két körzetben. Valóban, itt találunk egy különleges kávéfajtát, amely sárga kávécseresznyét terem, és amelyet a gazdák továbbra is Wallaggának hívnak, minden bizonnyal e kávéfák hosszú útjának jele!